ZorgSaamWonen Award: nog 11 dagen om in te dienen!

ZorgSaamWonen Award: nog 11 dagen om in te dienen!

Onder de titel ‘Goed je weer te zien! - plekken voor alledaagse ontmoeting’ gaan wij dit jaar op zoek naar originele voorbeelden van plekken die uitnodigen tot ontmoeting die past in de dagelijkse routine. Wat kun je in de directe leefomgeving doen om ontmoeting te bevorderen? Hoe kunnen fysieke interventies in die omgeving bijdragen aan verbinding tussen buurtgenoten, bijvoorbeeld tussen jong en oud, met of zonder zorgvraag?

Heb jij een mooi initiatief waar fysieke interventies een expliciete, betekenisvolle en aantoonbare bijdrage leveren aan het bevorderen van terugkerende ontmoeting. Laat het ons weten en misschien is de Award 2024 wel voor jouw initiatief! Indienen kan heel eenvoudig via onze website. Maar wacht niet te lang, want op 1 september sluit de indieningstermijn!

Tijdens het ZorgSaamWonen Congres op 3 oktober zal een jury, bestaande uit architect Ianthe Mantingh, wethouder Hein Kuiken en onderzoeker Ludo Glimmerveen, bepalen welk initiatief de juryprijs Award 2024 krijgt. Het aanwezige publiek kiest die dag de winnaar van de publieksprijs Award 2024.

ZorgSaamWonen reikt jaarlijks de ZorgSaamWonen Award uit. Met deze Award willen we verrassende plekken of ideeën vinden én delen die ontmoeting, samenzijn en omzien naar elkaar stimuleren. Omdat plekken waar mensen zich welkom voelen en waar zij makkelijk met elkaar in contact kunnen komen, bijdragen aan een inclusieve en zorgzame samenleving. Dus doe mee, deel jouw initiatief en inspireer anderen!

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven